Sivuston ylläpito

Kotisivujen ylläpitopalvelu

Päivityspalvelu vapauttaa sinut tästä tehtävästä ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.

Kotisivupalveluiden päivityspalvelu tarjoaa WordPress-verkkosivustojen omistajille ja ylläpitäjille helpon ja turvallisen tavan pitää sivustonsa ajan tasalla.

Miksi sivuston päivittäminen ja suojaaminen on erittäin tärkeää?

Turvallisuus. Päivittämättömät WordPress-asennukset voivat altistaa sivustosi tietoturvariskeille ja haavoittuvuuksille. Päivityspalvelu varmistaa, että sivustosi ydinkoodi, teemat ja lisäosat ovat aina viimeisimmissä versioissa, mikä auttaa suojaamaan sivustoasi haitallisilta hyökkäyksiltä.

Yhteensopivuus

WordPress ja sen lisäosat päivittyvät säännöllisesti uusilla ominaisuuksilla ja parannuksilla.

Suorituskyky

Vanhentuneet teemat ja lisäosat voivat hidastaa sivuston latausaikoja ja suorituskykyä. Säännölliset päivitykset auttavat optimoimaan sivustosi suorituskyvyn ja nopeuden. Voit tehdä testin tästä!

Varmuuskopiot

Kotisivupalveluiden päivityspalvelu tarjoaa myös sivuston varmuuskopioinnit. Tämä tarkoittaa, että ennen päivityksiä tehdään varmuuskopio sivuston nykyisestä tilasta, joten sivusto voidaan palauttaa takaisin toimintaan nopeasti, jos jotain menee vikaan päivityksen aikana.

Aika ja vaivannäkö

Monille sivuston omistajille päivitysten seuraaminen ja asentaminen voi olla aikaa vievää ja teknisesti haastavaa. Päivityspalvelu vapauttaa sinut tästä tehtävästä ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.

Laadimme aina asiakkaan kanssa räätälöidyn ylläpitopalvelun, jossa määritellään ylläpitäjän vastuut. Ylläpitopalvelu määräytyy asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Nuku yösi hyvin, me pidämme huolta sivustostasi.

Sivustosta on hyvä ottaa säännöllisesti  varmuuskopiot kaiken varalta.