Kotisivut pienyrittäjälle

Kotisivut ovat monesti pienyrittäjän merkittävin satsaus markkinointiin. 

Kotisivut ovat tärkeä osa pienyrityksen toimintaa. Ne auttavat yritystäsi tulemaan löydetyksi verkossa, rakentamaan brändiäsi, tarjoamaan asiakaspalvelua, kasvattamaan myyntiäsi ja parantamaan kilpailukykyäsi.

Näkyvyys ja löydettävyys

Kotisivut antavat mahdollisuuden olla läsnä verkossa ja tavoittaa uusia asiakkaita. Kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa palveluistasi tai tuotteistasi, he todennäköisesti käyttävät hakukonetta. Jos sinulla ei ole kotisivuja, on riski, että et tule löydetyksi, mikä voi merkitä menetettyjä liiketoimintamahdollisuuksia.

Brändin rakentaminen

Kotisivut antavat sinulle mahdollisuuden rakentaa brändiäsi. Voit kertoa yrityksesi tarinan ja näyttää, miten tuotteidesi tai palveluidesi käyttö hyödyttää asiakkaita. Voit myös käyttää kotisivuja erottuaksesi kilpailijoistasi ja luodaksesi erityisen tunnelman, joka houkuttelee asiakkaita.

Kotisivut pienyrittäjälle

Asiakaspalvelu

Kotisivut voivat toimia asiakaspalvelukanavana. Voit jakaa tietoa yrityksestäsi ja palveluistasi tai vastata yleisimpiin kysymyksiin, jolloin asiakkaat saavat nopean vastauksen kysymyksiinsä. Tämä voi myös vähentää asiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse tai sähköpostitse.

Myynnin kasvattaminen

Kotisivujen avulla voit kasvattaa myyntiäsi. Voit esitellä tuotteitasi tai palveluitasi, lisätä asiakastarinoita ja arvosteluja, jakaa tietoa kampanjoista ja tarjouksista ja antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä ostoksia suoraan kotisivujesi kautta.

Kilpailukyky

Kotisivujen avulla voit parantaa yrityksesi kilpailukykyä. Monet kilpailijasi ovat todennäköisesti jo verkossa ja jos et ole läsnä verkossa, saatat jäädä jälkeen kilpailusta.

WordPress sivusto pienyrittäjälle

WordPress kotisivut ovat pienyrittäjälle edullinen vaihtoehto

WordPress-kotisivut ovat yleensä edullinen vaihtoehto pienyrittäjille, sillä WordPressin avulla voi luoda ammattimaisen näköisen verkkosivuston kohtuullisin kustannuksin.

WordPress on avoimen lähdekoodin verkkosivualusta, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman ilmaisia ja maksullisia teemoja ja lisäosia. Teemojen avulla voidaan luoda sivustolle haluttu ulkonäkö ja lisäosilla voidaan laajentaa sivuston toiminnallisuuksia.

WordPressin käyttöön tarvitaan kuitenkin jonkin verran teknistä osaamista ja ymmärrystä verkkosivujen rakentamisesta. Tämä voi vaatia aikaa ja vaivaa, jos henkilö ei ole aiemmin tehnyt vastaavaa työtä.

Jos pienyrittäjällä ei ole aikaa tai taitoja tehdä WordPress-kotisivuja itse, voi hän kääntyä ammattilaisen puoleen, joka voi rakentaa sivuston hänen puolestaan. Tämä voi toki aiheuttaa lisäkustannuksia, mutta usein ammattilaisen tekemät sivut ovat myös laadukkaampia ja paremmin optimoituja hakukoneita varten.

Kaiken kaikkiaan WordPress on kuitenkin hyvä vaihtoehto pienyrittäjälle, joka haluaa luoda ammattimaisen ja edullisen verkkosivuston.

Webmail pienyrittäjälle

Webmail osana yrityksen brändiä

Webmail voi olla osa yrityksen brändiä, jos se noudattaa yrityksen visuaalista ilmettä ja brändivärimaailmaa, ja sen käyttö on helppoa ja luotettavaa.

Jos haluat käyttää oman yrityksen sähköpostipäätettä webmailin kautta, sinun tulee ensin hankkia verkkotunnus, joka vastaa yrityksesi nimeä. Esimerkiksi, jos yrityksesi nimi on ”Esimerkki Oy”, voit hankkia verkkotunnuksen ”esimerkki.fi” tai vastaavan.

Kun olet hankkinut verkkotunnuksen, sinun tulee ostaa webhotelli, joka tarjoaa sähköpostipalvelun ja mahdollisuuden luoda sähköpostitunnuksia oman verkkotunnuksen alle. Useimmat webhotellit tarjoavat tähän valmiita työkaluja, joiden avulla voit luoda sähköpostitunnuksia ja määrittää ne käyttämään omaa verkkotunnustasi.

Webmailin käyttö oman yrityksen sähköpostipäätteen kanssa toimii samalla tavalla kuin muutenkin. Voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä, luoda kansioita, järjestää viestejä ja muokata asetuksia tarpeen mukaan.

On tärkeää huolehtia sähköpostipalvelun turvallisuudesta, sillä sähköpostit voivat sisältää arkaluontoisia tietoja. Varmista, että käytät vahvaa salasanaa ja suojattua yhteyttä kirjautuessasi webmailiin. Suosittelemme myös käyttämään vain luotettavia webhotelleja ja sähköpostipalveluntarjoajia, jotka tarjoavat tarvittavat turvatoimet tietoturvan varmistamiseksi.

Kaiken kaikkiaan webmail-palvelulla on monia etuja, jotka tekevät sähköpostin hallinnoinnista helppoa ja joustavaa. Voit käyttää webmailia missä tahansa ja milloin tahansa, ja voit olla varma siitä, että sähköpostisi on turvassa ja saatavilla tarpeen mukaan.

Ammattitaidolla. Nopeasti. Edullisesti. Hinnat alkaen 600 € (+alv 24%). Kysy lisää!

Pienyrittäjän kannattaa satsata kotisivuihin. Se kasvattaa kysyntää.