Referenssit

Kotisivupalvelun palvelu on nopeaa ja yhteistyö hyvää. Kotisivujen toteutus meni todella sujuvasti ja sivusto valmistui ajallaan.

Kiitos mahtavasta sivustosta! Kaikinpuolin iloinen ja kiitollinen yhteistyöstä. Pelkkää positiivista sanottavaa. Todella ammattitaitosta palvelua jokaisessa osa-alueessa.

Yhteistyö Kotisivupalvelun kanssa on sujunut erittäin hyvin ja olemme olleet tyytyväsiä niin palveluihin kuin koulutukseen kaikin tavoin. Sivumme on luotu ja päivitetty ammattimaisesti ja nopeasti, ja olemme voineet luottaa avaimet käteen periaatteella saamamme palvelun vastaavan tarpeitamme erittäin hyvin. Suosittelemme!

Kotisivupalvelut uusivat yhtiömme uudet verkkosivut ammattitaidolla. He ymmärsivät mitä me tarvitsemme ja ammattilaisena ehdottivat asioita joita itse emme edes tajunneet pyytää.

Tilasin Ateljee Elsalala ompelimolleni nettisivut Kotisivupalvelujen Janilta. Sivujen teko eteni sujuvasti ja suureksi onnekseni Janilla oli tietoa toimialastani. Sain selkeät ja kauniit sivut, joista olen ylpeä. Oma nettisivu on tuonut asiakkaita, yhteydenottoja ja kehuja. Lämmin suositus Janille ja Kotisivupalvelulle!”

Työskentely Janin kanssa oli erittäin sujuvaa ja rentoa. Sivusto rakennettiin huolellisesti ja ammattitaidolla, yksityiskohtiin kiinnitettiin paljon huomiota. He osasivat kartoittaa, millaiset sivut soveltuisivat parhaiten tarkoitukseeni. En itse olisi osannut ottaa kaikkea oleellista huomioon. Sain valtavasti uusia ideoita sivujen monipuoliseen käyttöön. Olen erittäin tyytyväinen sivujen toimivuuteen ja visuaaliseen ilmeeseen. Sivusto on kerännyt paljon kiitosta!

Sydämellinen ja osaava palvelu, visuaalinen ja tekninen taituruus, sekä moderni tämän päivän asenne, luovat yhteistyöstä hurmaavan kokonaisuuden!

Yli 100 toteutettua sivustoa. Tässä niistä muutama.

Aiforsite

Air Hotel

Anis Unlimited

BestLevel Oy

Caprice Consulting

CrossFit Myrsky

Design palvelut

Elsalala

Esitystaiteenkeskus (ESKUS)

Finnsähkö Oy

Franchise tori

Hierontapaikka

Huoltokaksikko

Kirjailija Elina Annola

Kivihammas

Kokodiili

Marino & Sunrise

MiSi (Helsingin kaupunki)

Psykologi Outi Olani

Putkiwuorio

Rakennuspalvelu Väyrynyen

Raxar Oy

Reserviläisurheiluliitto (RESUL)

Satakielikuukausi (Helsingin kaupunki)

Studio 59

Syysmyrsky

Targetbooking

Teatteri Avoimet Ovet

Teatteri Ilmi-Ö

TPH saneeraus

Teollisuusjuristit

Torsti

Turva autokoulu

Turvaistuin Pro

Ulla

Velun osteopatia

Vihdin hinauspalvelu