Kotisivut Helsinki

Ammattitaidolla. Nopeasti. Edullisesti. Hintaan alkaen 600 € (+alv 24%). Kysy lisää!

Etsitkö näyttäviä, eri laitteille skaalautuvia wordpress kotisivuja Helsingissä?​

Meiltä saat selkeät ja helppokäyttöiset nettisivut yrityksellesi Helsingissä. Tähtäämme mahdollisimman mutkattomaan sekä asiakaslähtöiseen palveluun, jotta voit keskittyä oman liiketoimintasi ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Kotisivujen tuottamisen, päivittämisen sekä ylläpidon tulisi olla yritykselle vaivaton ja helppo prosessi. Saat meiltä palveluna kaikki tarvittavat toimenpiteet nettisivujen onnistuneeseen julkaisuun ja ylläpitoon aina verkkotunnuksen ja webbihotellin varaamisesta lähtien.

Kotisivut ovat tärkeä osa jokaisen yrityksen markkinointia ja brändin rakentamista. Erityisesti Helsingissä, joka on Suomen suurin kaupunki ja yritystoiminnan keskus, on tärkeää, että yrityksesi kotisivut erottuvat joukosta ja houkuttelevat asiakkaita.

Hyvät kotisivut tarjoavat käyttäjilleen selkeän kuvan yrityksestäsi ja sen palveluista. Sivustosi tulee olla helppokäyttöinen ja sisältää selkeät yhteystiedot, jotta asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä helposti. Kotisivusi ovat myös tärkeä kanava tuoda esiin yrityksesi brändiä ja arvoja.

Hakukoneoptimointi (SEO) on tärkeä osa kotisivujen suunnittelua ja kehittämistä. Kun kotisivusi on optimoitu oikein, se auttaa sivujasi nousemaan korkeammalle hakutuloksissa ja parantamaan näkyvyyttäsi verkossa. On tärkeää käyttää oikeita avainsanoja, jotka kuvaavat yrityksesi toimintaa ja palveluita. Paikalliset avainsanat, kuten ”Helsinki” ja sen lähialueiden nimet, ovat erityisen tärkeitä, jotta yrityksesi löytyy helposti paikallisten hakujen kautta.

Kotisivujen ulkoasu ja visuaalinen ilme ovat myös tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat käyttäjäkokemukseen ja sivustosi houkuttelevuuteen. Sivuston tulee olla selkeä ja visuaalisesti miellyttävä, jotta se houkuttelee käyttäjiä pysymään sivuilla pidempään.

Lopuksi, on tärkeää varmistaa, että kotisivusi toimivat hyvin kaikilla laitteilla, kuten tietokoneilla, tableteilla ja mobiililaitteilla. Responsiivinen suunnittelu tarkoittaa sitä, että sivuston sisältö skaalautuu automaattisesti käyttäjän laitteen mukaan, mikä parantaa käyttäjäkokemusta ja sivuston käytettävyyttä.

Yhteenvetona, hyvin suunnitellut ja hakukoneoptimoidut kotisivut ovat tärkeä osa yrityksesi markkinointia ja brändin rakentamista. Helsingissä toimivalle yritykselle on tärkeää käyttää paikallisia avainsanoja ja varmistaa, että sivuston ulkoasu ja toimivuus ovat käyttäjäystävällisiä. Hakukoneoptimointi on avainasemassa, jotta yrityksesi löytyy helposti hakutuloksissa.

Kotisivupalvelut tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä kotisivuratkaisuja, jotka vastaavat yrityksen tarpeisiin ja tavoitteisiin. Meiltä löytyy vaihtoehtoja eri budjeteille ja yrityksille eri kokoisilta aloilta. Kotisivuprojektin alusta loppuun asti asiakkaamme saavat henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoista apua kaikissa vaiheissa.

Kotisivujen hinnat alkaen 600 € (+alv 24%) välillä. Kysy lisää!

Toteutettuja sivustoja

Toteutamme erilaisia nettisivustoja moneen eri tarpeeseen. Tässä muutama esimerkki tehdyistä sivustoista vuosien varrelta.

WordPress on tehnyt mahdolliseksi yrityksille kotisivujen rakentamisen, joka on yhtä aikaa helppokäyttöinen, edullinen ja hakukoneystävällinen. WordPress on maailmanlaajuisesti tunnettu sisällönhallintajärjestelmä, joka on ansainnut maineensa syystäkin. Tällä hetkellä yli 500 000 sivustoa on toteutettu WordPressin avulla ja yli 30% kaikista sivustoista toimii kyseisellä alustalla.

Miksi valitsisin WordPressin yritykseni kotisivujen alustaksi?

  • WordPressin käyttö kotisivujen alustana on suunniteltu helpoksi ja yksinkertaiseksi tavalliselle tietokoneen käyttäjälle. Kotisivujen hallinta ei vaadi koodaustaitoja, vaan sisällön päivittäminen onnistuu samalla tavalla kuin millä tahansa tekstinkäsittelyohjelmalla.
  • WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä, joka kehittyy jatkuvasti globaalin yhteisön voimin. Tämä tarkoittaa, että WordPress pysyy ajan tasalla ja tarjoaa käyttäjilleen parhaan mahdollisen kokemuksen.
  • WordPress tarjoaa tuhansia lisäosia, joista osa on ilmaisia ja osa maksullisia. Tämä mahdollistaa monipuolisten ominaisuuksien käytön, vaikka valinnanvaikeus saattaa olla ongelma runsaan valikoiman vuoksi.
  • WordPress on ilmainen käyttää, tarjoaa kattavat päivitys- ja muokkaustyökalut sekä monikielisen käyttöliittymän, mukaan lukien suomenkielisen. Se on myös hakukoneystävällinen ja tarjoaa laajan valikoiman ulkoasumalleja.
  • Kotisivujen hinta on usein edullisempi verrattuna muihin alustoihin. WordPress on monipuolinen järjestelmä, jolla voi toteuttaa erilaiset sivustot, kuten blogit, yrityksen kotisivut ja kampanjasivut.

Jos omat taidot eivät riitä, apua on saatavilla.

Vaikka WordPress-sivut on suunniteltu helposti muokattaviksi, saatat tarvita kokeneempaa apua suurempien päivitysten tai muutosten yhteydessä. Onneksi WordPress-taitajia on runsaasti saatavilla, joten yrityksesi ei jää pelkästään sivuston rakentajan vangiksi.

Monet asiakkaamme ovat luottaneet päivitykset kokonaan meidän hoidettavaksemme, lähettäen toiveensa sähköpostitse.

Jos tarvitset omistautunutta päivityspalvelua tai pieniä muutoksia sivustoillesi, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Haluatko saada yrityksesi kotisivut näkyville?

Hakukoneoptimointi, eli SEO, on tärkeä osa onnistunutta verkkosivuprojektia. Tavoitteena on saada kotisivut mahdollisimman korkealle hakukoneen luonnollisissa hakutuloksissa. Tämä saavutetaan erilaisten toimenpiteiden avulla, kuten hakukoneystävällisen sisällön tuottamisella ja hakukoneoptimointia parantavan lisäosan asentamisella. Huomioimme hakukoneoptimoinnin jo kotisivujen suunnittelussa, jotta sivustosi löydetään helpommin ja nopeammin.

Oma kuvapankki antaa vahvan kuvan brändistäsi

Oman kuvapankin käyttö on erinomainen tapa vahvistaa yrityksen brändiä ja erottua kilpailijoista. Kuvat ovat tärkeä osa markkinointia ja ne voivat auttaa luomaan halutunlaista tunnelmaa ja viestimään yrityksen arvoja.

Oman kuvapankin avulla voit valita juuri sopivia kuvia, jotka edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä luo yhtenäisyyttä yrityksen visuaaliseen ilmeeseen ja tekee siitä helpommin tunnistettavan asiakkaiden silmissä.

Lisäksi oman kuvapankin käyttö voi säästää aikaa ja rahaa, sillä et joudu etsimään sopivia kuvia eri lähteistä ja maksamaan niistä erikseen. Voit myös räätälöidä kuvia tarpeidesi mukaan ja muokata niitä halutessasi.

Kokonaisuudessaan oman kuvapankin käyttö on erinomainen tapa brändätä yritystäsi ja vahvistaa sen visuaalista ilmettä.

Lähetä tarjouspyyntö

=
Vastaamme mielellämme kysymyksiin

Älä epäröi ottaa yhteyttä

Sähköposti

info@kotisivupalvelut.fi

Scroll to Top