WordPress sivut yritykselle

WordPress nettisivusto

Elementor - monipuolinen sisällönhallinta työkalu

Käytämme pääsääntöisesti kaikissa tekemissämme kotisivuissa Elementor -editoria, joka mahdollistaa monipuolisia sisällön muokkaukksia. WordPressiin on asennettu valmiiksi Gutenberg niminen lisäosa, mutta mikäli haluat helposti päivitettävät kotisivut, suosittelemme Elementorin käyttöä. Yli 5 miljoonaa ihmistä ei voi olla väärässä. Editori on ilmainen ja opetamme sen käytön kaikille asiakkaillemme, jotka haluavat päivittää nettisivuja itse. 

Miksi WordPress?

Siksi, että se on tehokkain sisällönhallintajärjestelmä

WordPress mahdollistaa kotisivut yritykselle, jotka ovat samalla helppokäyttöiset, kustannustehokkaat ja hakukoneystävälliset. WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, eikä aiheetta. Tällä hetkellä WordPressillä toteutettuja sivustoja on maailmalla reilut 810 miljoonaa ja yli 40% kaikista sivustoista pyörii WordPressillä.

WordPress on suunniteltu tavalliselle tietokoneen käyttäjälle, eikä kotisivujen hallinnasta ole väännetty rakettitiedettä. Kotisivujen ylläpito ei vaadi koodaustaitoja, vaan esimerkiksi sisällön päivitys hoituu melko samankaltaisesti kuin millä tahansa tekstinkäsittelyohjelmalla.

WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä ja sitä sekä lisäosia kehittää lukematon määrä ihmisiä ympäri maailmaa. Tämä takaa sen, että WordPress pysyy jatkuvasti ajan hermoilla ja jatkaa kehittymistään entisestään.

WordPressille on tuhansia ilmaisia sekä maksullisia lisäosia. Valtavan tarjonnan vuoksi ongelmaksi tietyn ominaisuuden löytämisen sijasta saattaa muodostua valinnanvaikeus. Ilmaisia ominaisuuksia voi tietenkin kokeilla tarpeen mukaan ja siirtyä toiseen mikäli ominaisuus ei miellytä.

  • WordPress on itsessään ilmainen
  • Kattavat päivitys- ja muokkaustyökalut
  • Monikielinen, myös suomenkielinen käyttöliittymä
  • Hakukoneystävällinen
  • Paljon lisäosia ja ulkoasumalleja
  • Kotisivujen hinta on usein alhaisempi kuin monella muulla järjestelmällä toteutettuna

WordPress on todella monipuolinen järjestelmä ja sillä saa toteutettua erinomaisesti erilaiset blogisivut, yritysten kotisivut ja kampanjasivut.

WordPress ulkoasumallit

WordPressille on lukematon määrä ilmaisia sekä maksullisia ulkoasumalleja. Vaikka ilmainen ulkoasu varmasti houkuttelee, voi premium ulkoasu olla järkevämpi vaihtoehto. Maksulliset ulkoasumallit ovat toiminnallisuuksiin sekä laatuunsa nähden todella edullisia ja niissä on yleensä kattavammat muokkausmahdollisuudet.

Valtaosa palveluntarjoajista käyttää valmiita ulkoasumalleja apunaan, jotka sitten muokataan asiakkaalle sopivaksi. Valmiin sivupohjan käyttäminen nopeuttaa sivujen toteutusta ja se on yritykselle edullisempi vaihtoehto. Joskus ei sopivaa ulkoasumallia löydy tai yritys haluaa täysin räätälöidyn ratkaisun. Tällöin kotisivut voidaan toteuttaa alusta asti omalla ulkoasullaan ja toiminnallisuuksillaan.

Toteutamme WordPress -kotisivut yritykselle alusta alkaen itse suunniteltuina tai kolmannen osapuolen ulkoasusta tai valmiista sivupohjasta.

WordPress kotisivut ja hakukoneoptimointi

Toteuttamamme WordPress kotisivut yritykselle ovat lähtökohdiltaan erittäin hakukoneystävälliset. WordPress itsessään on teknisesti toteutettu kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti hakukoneoptimointi huomioiden. Tämän lisäksi jokaiselle toteuttamallemme kotisivulle asennetaan hakukoneoptimointia parantava lisäosa.

Kotisivujen hakukoneoptimoinnin tärkein tekijä on kuitenkin itse sisältö. WordPressiin asennettavan lisäosan avulla myös hakukoneystävällisen sisällön luominen helpottuu ja annamme mielellämme vinkkejä mitä sisällöntuottajan tulisi ottaa huomioon tekstiä luodessa.

Apua saatavilla jos omat taidot loppuvat

Vaikka WordPress -sivut on suunniteltu varsinkin sisällöltään helposti muokattaviksi, saattaa päivityksiin tai suurempiin muutoksiin tarvita kokeneempaa apua. WordPress -taitajia löytyy järjestelmän suosion vuoksi hyvin eikä yritys jää pelkästään sivuston rakentajan loukkuun.

Monet asiakkaamme ovat jättäneet päivityksen kokonaan hoiteisiimme, niin että lähettävät sähköpostitse toivomansa muutokset tai lisäykset.

Jos tarvitset omistautunutta päivityspalvelua tai vaikka pieniä muutoksia sivuillesi, ota yhteyttä.

WordPress on ilmainen sisällönhallintajärjestelmä. Se pyörittää miljoonia kotisivuja ympäri maailmaa.

WordPress takaa yrityksellesi monipuoliset ja turvalliset kotisivut, joita on helppo päivittää ja joita voi muokata lähes rajattomasti.