WordPress kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle rakennetaan WordPress -julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin verkkoalusta. Se on monipuolinen ja samalla helppo käyttää. WordPress tarjoaa kattavat työkalut omakohtaiseen sivujen muokkaukseen ja laajentamiseen.

WordPress kotisivut yritykselle, kun haluat helposti päivitettävät nettisivut maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä.

Kaikki toteuttamamme kotisivut suunnitellaan ja rakennetaan responsiivisiksi.

Responsiivinen suunnittelu tarkoittaa eri näyttöpäätteillle ja laitteille mukautuvaa verkkosuunnittelua. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat työpöytäkoneesta, tablettiin ja mobiiliin saumattomasti. Nämäkin sivustot ovat responsiiviset ja voit testata mukautuvuutta pienentämällä selainikkunaa tai lataamalla sivut eri laitteella.

Responsiiviset nettisivut ovat käyttäjäystävälliset ja päivittämisen kannalta helpot. Toisin kuin erillisessä mobiilisivustoissa, responsiivisessa sivustolla riittää että päivitykset tehdään yhteen versioon ja muutokset näkyvät kaikilla laitteilla.

Hyvä tietää nettisivuista

Kotisivut ovat yrityksen toiminnan kannalta välttämätön markkinointikanava. Ne ovat yrityksen mainos ja käyntikortti verkossa. Nettisivut ovat yritykselle pieni sijoitus hyötyynsä nähden ja ilman niitä on yritys lähes näkymätön. Seuraamalla omia tottumuksiamme, voimme itsekin todeta Internetin merkityksen nykyaikaisen kuluttajan arjessa. Fakta on, että poikkeuksetta lähes jokainen suomalainen käyttää Internettiä etsiessään tietoa tuotteista sekä palveluista.

Näkemys. Luovuus. Teknologia.

Nämä attribuutit kuvaavat parhaiten Kotisivupalvelujen ideologiaa. Nettisivujen toteutus on innovatiivista toimintaa, joka palkitsee aina tekijänsä. Toteutamme sivustot asiakkaan ideoiden pohjalta tai luomme sellaisen yhdessä asiakkaan kanssa. Olet turvallisissa käsissä! 

Toteutettuja sivustoja

Hinnat alkaen 600€ (+alv 24%).

Toteutamme erilaisia nettisivustoja moneen eri tarpeeseen. Tässä muutama esimerkki tehdyistä sivustoista vuosien varrelta.

WordPress on mahdollistanut kotisivut yritykselle, jotka ovat samalla helppokäyttöiset, kustannustehokkaat ja hakukoneystävälliset. WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, eikä aiheetta. Tällä hetkellä WordPressillä toteutettuja sivustoja on reilut 500 000 ja yli 30% kaikista sivustoista pyörii WordPressillä.

Miksi hankkisin yritykselleni WordPress kotisivut?

WordPress on suunniteltu tavalliselle tietokoneen käyttäjälle, eikä kotisivujen hallinnasta ole väännetty rakettitiedettä. Kotisivujen ylläpito ei vaadi koodaustaitoja, vaan esimerkiksi sisällön päivitys hoituu melko samankaltaisesti kuin millä tahansa tekstinkäsittelyohjelmalla.

WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä ja sitä sekä lisäosia kehittää lukematon määrä ihmisiä ympäri maailmaa. Tämä takaa sen, että WordPress pysyy jatkuvasti ajan hermoilla ja jatkaa kehittymistään entisestään.

WordPressille on tuhansia ilmaisia sekä maksullisia lisäosia. Valtavan tarjonnan vuoksi ongelmaksi tietyn ominaisuuden löytämisen sijasta saattaa muodostua valinnanvaikeus. Ilmaisia ominaisuuksia voi tietenkin kokeilla tarpeen mukaan ja siirtyä toiseen mikäli ominaisuus ei miellytä.

  • WordPress on itsessään ilmainen
  • Kattavat päivitys- ja muokkaustyökalut
  • Monikielinen, myös suomenkielinen käyttöliittymä
  • Hakukoneystävällinen
  • Paljon lisäosia ja ulkoasumalleja
  • Kotisivujen hinta on usein alhaisempi kuin monella muulla järjestelmällä toteutettuna

WordPress on todella monipuolinen järjestelmä ja sillä saa toteutettua erinomaisesti erilaiset blogisivut, yritysten kotisivut ja kampanjasivut.

WordPress ulkoasumallit

WordPressille on lukematon määrä ilmaisia sekä maksullisia ulkoasumalleja. Vaikka ilmainen ulkoasu varmasti houkuttelee, voi premium ulkoasu olla järkevämpi vaihtoehto. Maksulliset ulkoasumallit ovat toiminnallisuuksiin sekä laatuunsa nähden todella edullisia ja niissä on yleensä kattavammat muokkausmahdollisuudet.

Valtaosa palveluntarjoajista käyttää valmiita ulkoasumalleja apunaan, jotka sitten muokataan asiakkaalle sopivaksi. Valmiin sivupohjan käyttäminen nopeuttaa sivujen toteutusta ja se on yritykselle edullisempi vaihtoehto. Joskus ei sopivaa ulkoasumallia löydy tai yritys haluaa täysin räätälöidyn ratkaisun. Tällöin kotisivut voidaan toteuttaa alusta asti omalla ulkoasullaan ja toiminnallisuuksillaan.

Toteutamme WordPress -kotisivut yritykselle toteuttamastani tai kolmannen osapuolen ulkoasusta tai valmiista sivupohjasta.

WordPress kotisivut ja hakukoneoptimointi

Toteuttamamme WordPress kotisivut yritykselle ovat lähtökohdiltaan erittäin hakukoneystävälliset. WordPress itsessään on teknisesti toteutettu kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti hakukoneoptimointi huomioiden. Tämän lisäksi jokaiselle toteuttamallemme kotisivulle asennetaan hakukoneoptimointia parantava lisäosa.

Kotisivujen hakukoneoptimoinnin tärkein tekijä on kuitenkin itse sisältö. WordPressiin asennettavan lisäosan avulla myös hakukoneystävällisen sisällön luominen helpottuu ja annamme mielellämme vinkkejä mitä sisällöntuottajan tulisi ottaa huomioon tekstiä luodessa.

Otamme toteuttamiemme kotisivujen hakukonelöydettävyyden henkilökohtaisena haasteena. Näkyvä asiakas on aina hyvää mainosta. Kun Sinä näyt, myös Kotisivupalvelut näkyy!

Apua saatavilla jos omat taidot loppuu

Vaikka WordPress -sivut on suunniteltu varsinkin sisällöltään helposti muokattaviksi, saattaa päivityksiin tai suurempiin muutoksiin tarvita kokeneempaa apua. WordPress -taitajia löytyy järjestelmän suosion vuoksi hyvin eikä yritys jää pelkästään sivuston rakentajan loukkuun.

Monet asiakkaamme ovat jättäneet päivityksen kokonaan hoiteisiimme, niin että lähettävät sähköpostitse toivomansa muutokset tai lisäykset.

Jos tarvitset omistautunutta päivityspalvelua tai vaikka pieniä muutoksia sivuillesi, ota yhteyttä.

Scroll to Top