Youtube -videon lisääminen WordPress -sivulle

Youtube -videon pystyy upottamaan WordPress -sivuille muutamallakin eri tavalla.

Jos haluat vaikuttaa videon kokoon tai muihin ominaisuuksiin, voit käyttää seuraavaa menetelmää:

1. Mene Youtube-palveluun ja valitse video, jonka haluat sivuille upotettavan.
  2. Valitse videon alapuolelta Share -välilehti ja tämän jälkeen klikkaa Embed.
  3. Valitse videon koko ja muut ominaisuudet.
  4. Kun olet valinnut miten haluat videosi näytettävän, kopioi iframe-koodi.
  5. Avaa WordPress -sivu, jolle haluat videon liitettävän.
  6. Klikkaa työkalupalkista filmi-ikonin kuvaketta (vaatii, että TinyMce-lisäosa on asennettuna).
  7. Klikkaa Lähde/Source -välilehteä ja liitä Youtube -sivulta kopioimasi iFrame-koodi tekstikenttään.
  8. Klikkaa Lisää -nappia.

Embed-YouTube-Videos-1

Embed-YouTube-Videos-3

Embed-YouTube-Videos-2