Sisältösivun tai artikkelin kopioiminen

Voit tehdä jo valmiista sivustoa kopion, klikkaamalla Julkaise-napin vieressä olevaa Copy to a new draft-linkkiä. Tämä toiminto vaatii lisäosan Duplicate post (http://wordpress.org/plugins/duplicate-post)

Mikäli kopiointi-toimintoa vaativaa lisäosaa ei ole sivuille asennettu, voi sivun kopioda seuraavasti:

1. Klikkaa työkalupalkin yläpuolella olevaa Koodi/Teksti –välilehteä.
  2. Kopioi kaikki teksti hiirellä maalaamalla tai tietokoneen CTRL + A kirjainyhdistelmää painamalla.
  3. Lisää uusi sivu
  4. Liitä kopioimasi teksti sivulle myös Koodi/Teksti –välilehdestä, jonka jälkeen voit palata Graafinen- näkymään

duplicate-post