Linkin lisääminen

Linkitä esikatselukuvasta tai tekstistä kuvaan tai tiedostoon. Voit linkittää tekstin tai kuvan mihin tahansa, samaan kuvaan, toiseen kuvaan tai esim. tiedostoon (pdf).

Kuvan lataaminen palvelimelle

Lataa ensin tarvittavat kuvat palvelimelle, joko sivuston muokkausnäkymästä tai vasemman palkin kohdasta MEDIA. Kun lähetät linkistä avattavaksi tarkoitetun tiedoston tai kuvan palvelimelle, ota tiedoston URL-osoite talteen.

URL -osoitteen paikallistaminen

A) MEDIA-sivulta kuvan osoite löytyy kuvan lähettämisen jälkeen oikealta:

media-tiedoston linkki

B) Sivujen muokkausnäkymän kautta lisättyjen kuvien osoite löytyy oikeasta palkista kohdasta LINKIN KOHDE. Valitse alasvetovalikosta linkin kohteeksi Mediatiedosto, jolloin osoite ilmaantuu alapuolelle näkyviin.

kuvalinkki

Linkin lisääminen tekstiin tai kuvaan

Kun olet ottanut kuvan tai tiedoston linkin talteen, lisää se normaalin linkkitoiminnon tavoin:

1- Merkitse hiirellä tekstipätkä tai klikkaa kuva josta haluat kuvan/tiedoston avautuvan ja klikkaa linkitystoiminto-nappia.

Linkkitoiminto

2- Liitä talteen ottamasi kuvan tai tiedoston linkki URL-kenttään ja klikkaa Lisää linkki.

Linkitys-ikkuna