WordPress Käyttäjän luominen

WordPress käyttäjän luominen onnistuu seuraavasti:

1. Kirjaudu WordPress -hallintaan
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta kohtaan Käyttäjät
  3. Luo uusi käyttäjä tai muokkaa vanhaa

WordPress käyttäjäroolit

Tilaaja, Subscriber

Tilaaja voi lukea ja kommentoida kirjoituksia. Tämä eroaa normaalista nettikäyttäjästä vain niin, että voi muokata omaa profiiliaan ja kommentoida kirjoituksiin, jotka vaativat sisäänkirjautumista.

Avustaja, Contributor

Avustaja voi kirjoitusten lukemisen ja kommentoinnin lisäksi kirjoittamaan omia artikkeleita. Avustaja ei pysty kuitenkaan itse julkaisemaan artikkelia eikä muokkaamaan jonkun muut käyttäjän luomaa artikkelia. Avustaja ei pysty lataamaan palvelimelle kuvia tai muita tiedostoja.

Kirjoittaja, Author

Kirjoittaja pystyy kirjoittamaan ja julkaisemaan kirjoittamansa artikkelit sekä muokata ja poistaa niitä myös kirjoittamisen jälkeen. Kirjoittaja voi myös ladata kuvia ja muita tiedostoja palvelimelle.

Päätoimittaja, Editor

Päätoimittaja voi kirjoittaa, julkaista, muokata ja poistaa sekä artikkeleita että sivuja. Päätoimittajalla on oikeus myös poistaa tai muokata kommentteja.

Pääkäyttäjä, Administrator

Pääkäyttäjällä on pääsy kaikkeen sivuilla tapahtuvaan artikkeleista sivuihin, teemoihin ja lisäosiin.