Google Analytics ja WordPress

Kun aktivoit kotisivuillasi SSL-suojauksen, täytyy tieto päivittää myös Google Analytics -palveluun.

HTTPS-osoitteen vaihtaminen Google Analytics -tilillä onnistuu seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analytics -tilillesi.
  2. Mene sen sivuston perusnäkymään, jonka tietoja haluat muuttaa.
  3. Klikkaa vasemmasta palkista ratas-ikonia, joka vie asetuksiin.
  4. Vaihda URL -etuliite alasvetolaatikosta sekä Ominaisuuksista että Katselu-asetuksista.
Google Analytics SSL -asetukset
Google Analytics aktivoi SSL
Google Analytics kytke HTTPS