Sähköpostilaatikon hallinta (hostingpalvelu.fi)

Sähköpostipalvelu on usein samalta taholta kuin itse Webbihotelli. Joissakin tapauksissa sähköposteja ylläpitää kuitenkin erillinen taho, kuten Elisa, Nebula tai Microsoft. Tällöin kannattaa kysymystilanteissa kääntyä heidän puoleensa.

Ohessa lyhyesti ohjeita Hostingpalvelu.fi:n sähköpostihallintaan.

Kirjaudu hallintapaneeliin menemällä www.hostingpalvelu.fi -sivulle ja klikkaamalla sivun ylälaidasta ’Hallintapaneeli’. Kirjaudu sisään Hostingpalvelun tilauksen yhteydessä sähköpostitse lähettämillä tunnuksilla.

Hallintapaneelin ensimmäisestä osiosta löytyy linkki ’Sähköpostitilit’. Täältä pystyt luomaan ja hallitsemaan jo luotuja sähköpostilaatikoita (kts. kuva).

Uuden sähköpostilaatikon luominen
1. Klikkaa hallintapaneelin etusivulla linkkiä ’Sähköpostitilit’.
2. Kirjoita uusi sähköpostiosoite. Jos tililläsi on rinnakkaisdomaineja, voit alasvetolaatikosta valita sähköpostilaatikon päätteen tätä vastaavaksi. Syötä uuden sähköpostitilin salasana. Ohjelman voi myös itse antaa luoda salasanan napista ’Salasanan luonti’. Voit määritellä uuden sähköpostitilin levytilan rajoitetuksi tai rajattomaksi. Sähköpostit käyttävät samaa levytilaa kotisivujen kanssa. Kokonaisuudessaan käytettävänä oleva levytila määräytyy palvelupaketin mukaan.
3. Klikkaa ’Luo tili’.

Salasanan vaihtaminen
1. Klikkaa hallintapaneelin etusivulla linkkiä ’Sähköpostitilit’.
2. Sivun alaosassa on listattuna jo luodut sähköpostitilit. Klikkaa haluamasi tilin vierestä ’Vaihda salasana’.
3. Laita uusi salasana ja vahvista se laittamalla se uudestaan ja klikkaa ’Vaihda salasana’.

Hostingpalvelut-Sahkopostien-hallinta