Google Ads käyttäjäoikeuksien myöntäminen

Google Ads palvelussa käyttäjäoikeuksien myöntäminen onnistuu seuraavasti:

1. Klikkaa yläpalkista Työkalut (jakoavain-ikoni) kohtaa.
  2. Avautuvasta alasvetovalikosta valitse Tilin käyttöoikeudet.
  3. Avautuvasta ikkunasta klikkaa (+)-merkkiä.
  4. Valitse käyttäjän käyttöoikeustaso* ja anna sähköpostiosoite.
  5. Klikkaa Lähetä kutsu

Google Ads - käyttäjäoikeuksien myöntäminen

Käyttöoikeustason muokkaaminen

Käyttöoikeustason muokkaaminen hoidetaan samasta paikasta kuin oikeudet annettiin, eli yläpalkin Työkalut > Tilin käyttöoikeudet.

Klikkaa hiirellä käyttäjän käyttöoikeustason päälle ja valitse uusi käyttöoikeustaso.

Käyttöoikeuksien poistaminen

Käyttöoikeustason poistaminen onnistuu samalta sivulta kuin oikeuksien myöntäminen ja muokkaaminen. Työkalut > Tilin käyttöoikeudet. Mene poistettavan käyttäjän kohtaan ja klikkaa Toiminnot‑sarakkeesta Poista käyttöoikeudet.