Custom Facebook Feed Access Token

Custom Facebook Feed vaatii nykyään Facebook Access Token -avaimen. Tämän aktivointi onnistuu seuraavasti:

1. Kirjaudu WordPress -hallintaan.
  2. Mene vasemmasta palkista kohtaan Facebook Feed
  3. Siirry Facebookiin klikkaamalla ”Log into your Faebook account…” tekstin jälkeen Continue
  4. Jos Facebook -tililläsi ei ole sovellusalusta käytössä, pyydetään seuraavaksi ottamaan se käyttöön
  5. Smash Balloon pyytää jatkamaan nimelläsi
  6. a) Jos tililläsi on useampia hallittavia sivustoja, voit tästä valita mitä tietoja Smash Balloon saa käyttöönsä
  7. Palaat takaisin WordPress -hallintaan. Klikkaa facebook-sivun nimeä, jonka vieressä näet sivun ID:n
  8. Tallenna muutokset rullaamassa sivun pohjille ja klikkaamalla Save Settings & Clear Cache

Custom Facebook Feed Access Token