Webmail -osa yrityksen brändiä

Kotisivut yritykselle. Ammattitaidolla. Edullisesti. Hintaan 500–5000 € (+alv 24%). Kysy lisää!

Webmail

Webmail tarkoittaa sähköpostipalvelua, johon voit kirjautua selaimen kautta ja lukea, lähettää ja hallinnoida sähköpostiviestejäsi. Useimmat webhotellit ja sähköpostipalveluntarjoajat tarjoavat webmail-palvelun asiakkailleen.

Jos haluat käyttää sähköpostiasi webmailin kautta, sinun tulee yleensä kirjautua sähköpostipalveluntarjoajan verkkosivulle ja kirjautua sisään omilla sähköpostitunnuksillasi ja salasanallasi. Tämän jälkeen voit käyttää webmail-sovellusta lähettääksesi ja vastaanottaaksesi sähköpostia.

Jos haluat luoda kotisivut ja käyttää omaa verkkotunnusta sähköpostin lisäksi, sinun kannattaa hankkia webhotelli, joka tarjoaa sekä kotisivutilaa että sähköpostipalvelua. Tällöin voit asentaa kotisivut webhotellin palvelimelle ja käyttää omaa verkkotunnustasi sähköpostin lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Webmail-palvelun käyttö on yleensä melko helppoa, ja se sopii hyvin esimerkiksi matkoilla ollessa tai silloin, kun et ole omalla tietokoneellasi. Webmailin käyttö voi kuitenkin olla hieman rajoittunutta verrattuna perinteisiin sähköpostiohjelmiin, ja webmail-palvelun ominaisuudet voivat vaihdella palveluntarjoajasta riippuen.

Webmail voi olla osa yrityksen brändiä, jos se noudattaa yrityksen visuaalista ilmettä ja brändivärimaailmaa, ja sen käyttö on helppoa ja luotettavaa.

omayritys.fi

Jos haluat käyttää oman yrityksen sähköpostipäätettä webmailin kautta, sinun tulee ensin hankkia verkkotunnus, joka vastaa yrityksesi nimeä. Esimerkiksi, jos yrityksesi nimi on ”Esimerkki Oy”, voit hankkia verkkotunnuksen ”esimerkki.fi” tai vastaavan.

Kun olet hankkinut verkkotunnuksen, sinun tulee ostaa webhotelli, joka tarjoaa sähköpostipalvelun ja mahdollisuuden luoda sähköpostitunnuksia oman verkkotunnuksen alle. Useimmat webhotellit tarjoavat tähän valmiita työkaluja, joiden avulla voit luoda sähköpostitunnuksia ja määrittää ne käyttämään omaa verkkotunnustasi.

Kun olet luonut sähköpostitunnuksen, voit kirjautua webmail-palveluun käyttämällä tunnuksiasi ja salasanaasi. Yleensä webmail-palveluun pääsee kirjautumaan webhotellin verkkosivujen kautta tai käyttämällä suoraa osoitetta, kuten ”mail.esimerkki.fi” tai vastaavaa.

Webmailin käyttö oman yrityksen sähköpostipäätteen kanssa toimii samalla tavalla kuin muutenkin. Voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä, luoda kansioita, järjestää viestejä ja muokata asetuksia tarpeen mukaan.

On tärkeää huolehtia sähköpostipalvelun turvallisuudesta, sillä sähköpostit voivat sisältää arkaluontoisia tietoja. Varmista, että käytät vahvaa salasanaa ja suojattua yhteyttä kirjautuessasi webmailiin. Suosittelemme myös käyttämään vain luotettavia webhotelleja ja sähköpostipalveluntarjoajia, jotka tarjoavat tarvittavat turvatoimet tietoturvan varmistamiseksi.

Kaiken kaikkiaan webmail-palvelulla on monia etuja, jotka tekevät sähköpostin hallinnoinnista helppoa ja joustavaa. Voit käyttää webmailia missä tahansa ja milloin tahansa, ja voit olla varma siitä, että sähköpostisi on turvassa ja saatavilla tarpeen mukaan.

Kotisivujen hinnat liikkuvat 500–5000 € (+alv 24%) välillä. Kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö

=
Vastaamme mielellämme kysymyksiin

Älä epäröi ottaa yhteyttä

Scroll to Top