Kotisivut liitoille ja hankkeille

Ammattitaidolla. Nopeasti. Edullisesti. Hintaan alkaen 600 € (+alv 24%). Kysy lisää!

Etsitkö edullista ja toimivaa kotisivuratkaisua yhdistyksellesi, liitollesi tai hankkeellesi?

Meidän kotisivupalvelumme on juuri suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Tarjoamme kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka auttaa sinua luomaan vaikuttavan online-läsnäolon, ilman että se tyhjentää budjettiasi.

Miksi valita meidät?

Edullisuus: Ymmärrämme, että yhdistyksillä, liitoilla ja hankkeilla voi olla rajoitettu budjetti. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja erilaisia pakettivaihtoehtoja, jotta voit valita juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Haluamme auttaa sinua saamaan ammattimaiset kotisivut ilman suuria kustannuksia.

Helppokäyttöisyys: Emme odota, että sinulla on teknisiä taitoja tai kokemusta kotisivujen rakentamisesta. Käytämme käyttäjäystävällistä wordpress -alustaa, joka tarjoaa helpon vetämällä ja pudottamalla -toiminnallisuuden. Voit luoda, muokata ja päivittää sisältöä helposti ilman ylimääräistä vaivaa.

Räätälöitävyys: Haluamme, että kotisivusi heijastavat täysin yhdistyksesi, liittosi tai hankkeesi brändiä ja viestiä. Tarjoamme laajan valikoiman mukautettavia malleja ja teemoja, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen ilmeen. Voit lisätä logosi, muokata värejä, lisätä sisältöä ja paljon muuta.

Toiminnallisuus: Kotisivumme eivät ole pelkästään silmää miellyttäviä, vaan ne tarjoavat myös runsaasti toiminnallisuuksia. Voit integroida tapahtumakalenterin, jäsenten hallinnan, uutiskirjeen, yhteystietolomakkeet ja muut tarpeelliset työkalut. Näin voit helposti hallita ja viestiä yhteisösi kanssa yhdestä paikasta.

Tuki: Ymmärrämme, että saatat tarvita apua matkan varrella. Siksi tarjoamme ystävällistä ja ammattitaitoista tukea. Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja tarjoamaan ohjeita ja neuvoja.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua luomaan upeat kotisivut, jotka vastaavat tarpeitasi ja tavoitteitasi. Yhdistystesi, liittojesi ja hankkeittesi ansaitsee tulla esille verkossa ammattimaisella tavalla, ja me olemme täällä auttamassa sinua tekemään juuri niin.

Kotisivujen hinnat alkaen 600 € (+alv 24%) välillä. Kysy lisää!

Lähetä tarjouspyyntö

=
Vastaamme mielellämme kysymyksiin

Älä epäröi ottaa yhteyttä

Sähköposti

info@kotisivupalvelut.fi

Scroll to Top