kotisivut-yritykselle-paketti

KOTISIVUJEN HINTA – Mitä kotisivut maksaa?

Kotisivut ja niiden hinta on monitahoinen määrite. Jokainen kotisivuprojekti on asiakkaan tarpeiden mukaan toteutettu. Kotisivujen hinta muodostuu monesta eri tekijästä, kuten ulkoasusta, toiminnallisuuksista, sisällön määrästä ja muista ominaisuuksista.

Kartoitan asiakkaan tarpeet mahdollisimman tarkasti, jonka perusteella pohditaan yrityksen tarkoituksiin parhaiten sopiva ratkaisu.

Kotisivupalvelun Kotisivupaketti

Kotisivut yritykselle -paketti on asiakkaalle suunniteltu kokonaisuus, jossa on kaikki tarpeellinen. Juuri Sinulle ja yrityksellesi räätälöity.

Kotisivut yritykselle -paketti sisältää aina vähintään seuraavat ominaisuudet:

– Verkkotunnuksen ja webbihotellin varaaminen
– Ulkoasun suunnittelu tai valmiin sivupohjan muokkaus yrityksen tarpeisiin
– Responsiivinen kotisivujen toteutus WordPress julkaisujärjestelmällä
– Tekninen hakukoneoptimointi & optimointilisäosan asennus
– Sivukartan lisääminen Google hakukonepalveluun
– Vinkkejä hakukoneystävällisen sisällön luomiseen
– Google Analytics kävijäseurannan liittäminen
– Sivujen julkaisu ja indeksointipyyntö Google-hakukoneelle

Pyydä rohkeasti tarjous kotisivujen toteutuksesta!

Edulliset kotisivut valmiilla sivupohjalla

Edulliset kotisivut onnistuvat parhaiten valmiilla sivupohjalla. Sivupohjat ovat ammattilaisten suunnittelemia malleja, joilla kotisivujen toteutus on nopeampaa sekä edullisempaa. Sivupohja antaa tietyn kehyksen kotisivujen ulkoasulle ja rakenteelle, joka helpottaa kotisivujen toteutusta. Sivupohjan ulkoasuun voi vaikuttaa hyvin muuttamalla kuvat, värimaailma yms. yrityksen näköiseksi. Vaikka valmista sivupohjaa käytettäisiin, ei sitä muutosten jälkeen välttämättä tunnista edes samaksi pohjaksi.

Valmiiden sivupohjien käyttö on nykyään todella yleistä ja asiakkaalle kustannustehokasta.

Kotisivujen ulkoasu täysin räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin

Joskus valmis ulkoasu ei tee tehtäväänsä, sopivaa pohjaa ei löydy tai asiakas ei halua sellaista käytettäväksi. Tällöin kotisivujen ulkoasu aloitetaan tyhjältä pöydältä ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Kotisivujen graafinen toteutus ja koodaus alusta lähtien tietenkin vaikuttaa kotisivujen hintaan, mutta usein tällä saadaan asiakkaan tarpeisiin paras ratkaisu. Toteutan kotisivut myös itse luomastasi tai kolmannen osapuolen suunnittelemasta ulkoasusta.

Kotisivujen muut kustannukset

Kotisivujen hinta koostuu varsinaisen toteutuksen lisäksi palvelintila sekä verkkotunnusten kustannuksista. Verkkotunnus kustantaa maatunnuksesta riippuen n. 10€ – 20€ /vuosi.

Webbihotellin kustannukset riippuu paljon asiakkaan tarpeista, kuten levytilasta ja sähköpostilaatikoiden määrästä. Kotisivupalvelut on menestyksekkäästi käyttänyt Suomen Hostingpalvelun webbihotellia lähes kaikissa kotisivuprojekteissaan. Suomen Hostingpalvelu kokemuksieni perusteella todella toimiva ja hinta-laatu suhteeltaan erinomainen. Webbihotellipalveluiden hinnat alkaen vuoden laskutusjaksolla 4,40€/kk.

Myös kotisivujen päivitykset kerryttävät kotisivujen hintaa. Kotisivupalvelut toteuttaa kotisivut WordPress -järjestelmällä joka antaa kattavat työkalut kotisivujen päivittämiseen ja laajentamiseen. Joskus voi kuitenkin tulla tarve lisäominaisuuksille tai vaativampi päivitys, jonka tekemisen opetteluun asiakkaalla menisi turhan paljon aikaa. Tällöin ammattilaisen apu tulee yleensä edullisemmaksi.

Kotisivupalvelun päivityspalvelu on todella edullinen eikä siinä ole minimilaskutusta. Päivityksistä veloitetaan juuri siihen käytetyn ajan mukaan.