Hostingpalvelu – Kotisivujen webhotelli

Hostingpalvelu - Kotisivujen Webhotelli

Luotettava hostingpalvelu on kotisivujen ja sähköpostien toiminnan kannalta tärkeä tekijä. Jos sivut ovat usein alhaalla tai sähköpostiliikenne takkuilee, voi asiakkaat mennä sivu suun. Erittäin tärkeää on myös nopea asiakaspalvelu sekä tekninen tuki, jotka mahdollisten ongelmien ilmaantuessa reagoivat nopeasti ja tehokkaasti.

Webhotellin hinta

Webhotellin hinta vaihtelee suuresti palveluntarjoajasta ja tarvittavista ominaisuuksista riippuen. Webhotellin hintahaarukka on aina parista euroista muutamiin kymppeihin kuukaudessa. Webhotellin hinta koostuu yleensä levytilan, sähköpostilaatikoiden ja tietokantojen määrästä. Muita vaikuttavia tekijöitä voivat olla mm. maksimi sallittu liikenne sekä mahdollisuus liittää webhotellipakettiin rinnakkais- sekä lisädomaineja.

Suomen Hostingpalvelu.fi – Luotettava ja edullinen webhotelli

Suomen Hostingpalvelu on luotettava ja edullinen webhotelli. Noin 90% kotisivupalveluiden asiakkaiden kotisivuista toimii Suomen Hostingpalvelun webhotellissa. Suomen Hostingpalvelun webhotellin hinta-laatusuhde on todella hyvä ja asiakastuki nopeaa ja ammattitaitoista. Webhotellin hallintapaneeli on kattava, joten kotisivujesi ylläpitäjä pystyy hyvin vaikuttamaan palvelun eri toimintoihin ja mm. hallitsemaan sähköpostilaatikoita ja tekemään domainohjauksia. Hallintapaneelista löytyy myös kattavat kävijätilastot. Plussana hallintapaneeli on kokonaan suomenkielinen.

  • Suomessa sijaitsevat palvelimet
  • Kasvava ja vakavarainen yritys
  • Luotettava ja todella edullinen webhotelli
  • Nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä tekninen tuki
  • Monipuolinen suomenkielinen hallintapaneeli

Lue lisää Suomen Hostingpalvelun kotisivuilta >>

 

Suomen Hostingpalvelu ja WordPress

WordPress vaatii tietokannan, joka kuuluukin nykyään lähes jokaiseen webhotelli -pakettiin. Suomen Hostingpalvelu toimii WordPress kotisivuille erinomaisesti. Suomen Hostingpalvelun hallintapaneelista löytyy helppokäyttöinen asennusohjelma, jolla WordPressin sekä muiden julkaisujärjestelmien asentaminen onnistuu muutamalla napin painalluksella.

Suomen Hostingpalvelu webhotellipaketit

Aloituspaketti
3,90 € /kk*
Levytila 1Gt
Liikenne 10Gt/kk
1 MySQL-tietokanta
Max. 1 domain
2 sähköpostilaatikkoa
Peruspaketti
7,90 € /kk*
Levytila 4Gt
Liikenne 40Gt/kk
5 MySQL-tietokanta
Max. 5 domain
10 sähköpostilaatikkoa
Yrityspaketti
14,90 € /kk*
Levytila 10Gt
Liikenne 100Gt/kk
Rajattomasti
Max. 21 domain
50 sähköpostilaatikkoa
Yrityspaketti x2
29,80 € /kk*
Levytila 20Gt
Liikenne 200Gt/kk
Rajattomasti
Max. 41 domain
100 sähköpostilaatikkoa

*Hinta 2 vuoden laskutusjaksolla.

Aloituspaketti – Webhotelli pienille kotisivuille

Aloituspaketti riittää hyvin perusnettisivuille. Aloituspaketti 2 sähköpostilaatikkoa ja levytilaa kotisivuille ja sähköposteille yhteensä 1Gt. Paketti sisältää yhden tietokannan, joten sinne onnistuu mainiosti julkaisujärjestelmän asentaminen.

Peruspaketti – Hostausta hieman vaativampaan tarpeeseen

Peruspaketti sisältää levytilaa kotisivuille ja sähköposteille jo 4Gt. Sähköpostilaatikoita voit perustaa 10 kpl. Jos käytössäsi on useampi sähköpostilaatikko, lähetät ja vastaanotat suurempia tiedostoja tai kotisivuillasi on paljon kuva sekä muuta materiaalia, on peruspaketti valintasi. Peruspakettiin voi myös liittää yhden rinnakkaisdomainin sekä lisädomainin.

Yrityspaketti – Webhotelli jossa riittää potkua (suositeltu)

Yrityspaketissa riittää potkua. Levytilaa 10Gt, rajaton määrä tietokantoja ja sähköpostilaatikoita jopa 50 kpl. Voit toteuttaa yhden yrityspaketin alle jopa 10 erillistä kotisivustoa ja liittää 10 rinnakkaisdomainia. Yrityspaketti sopii erinomaisesti myös domainien parkkeeramiseen, josta muissa palveluissa joutuu yleensä maksamaan erikseen.

Yrityspaketti x2 – Kapasiteetti ei lopu kesken

Hostingpalvelun Yrityspaketti x2 on luotu tarjoamaan yrityksille suuren kapasiteetin palvelua. Levytilaa 20Gt asti, joten voit huoletta toteuttaa useampia sivustoja ja liikuttaa runsaasti sähköposteja.

Yrityspaketti ja Yrityspaketti x2 ovat hinta-laatu suhteeltaan Hostingpalvelun parasta antia. Muissa palveluissa joutuu samoista ominaisuuksista maksamaan jopa moninkertaisia hintoja.

Virtuaaliset pilvipalvelimet

Webhotelli -pakettien lisäksi vieläkin vaativampaan käyttöön löytyy myös laadukkaat virtuaaliset pilvipalvelimet, joilla voitkin sitten toteuttaa minkälaisia projekteja tahansa. Valitse oman tarpeesi mukaiset ominaisuudet