Hostingpalvelu – Kotisivujen webhotelli

Hostingpalvelu - Kotisivujen Webhotelli

Luotettava hostingpalvelu on kotisivujen ja sähköpostien toiminnan kannalta tärkeä tekijä. Jos sivut ovat usein alhaalla tai sähköpostiliikenne takkuilee, voi asiakkaat mennä sivu suun. Erittäin tärkeää on myös nopea asiakaspalvelu sekä tekninen tuki, jotka mahdollisten ongelmien ilmaantuessa reagoivat nopeasti ja tehokkaasti.

Webhotellin hinta

Webhotellin hinta vaihtelee suuresti palveluntarjoajasta ja tarvittavista ominaisuuksista riippuen. Webhotellin hintahaarukka on aina parista euroista muutamiin kymppeihin kuukaudessa. Webhotellin hinta koostuu yleensä levytilan, sähköpostilaatikoiden ja tietokantojen määrästä. Muita vaikuttavia tekijöitä voivat olla mm. maksimi sallittu liikenne sekä mahdollisuus liittää webhotellipakettiin rinnakkais- sekä lisädomaineja.

Suomen Hostingpalvelu.fi – Luotettava ja edullinen webhotelli

Suomen Hostingpalvelu on luotettava ja edullinen webhotelli. Noin 90% kotisivupalveluiden asiakkaiden kotisivuista toimii Suomen Hostingpalvelun webhotellissa. Suomen Hostingpalvelun webhotellin hinta-laatusuhde on todella hyvä ja asiakastuki nopeaa ja ammattitaitoista. Webhotellin hallintapaneeli on kattava, joten kotisivujesi ylläpitäjä pystyy hyvin vaikuttamaan palvelun eri toimintoihin ja mm. hallitsemaan sähköpostilaatikoita ja tekemään domainohjauksia. Hallintapaneelista löytyy myös kattavat kävijätilastot. Hallintapaneeli on kokonaan suomenkielinen.

  • Suomessa sijaitsevat palvelimet
  • Kasvava ja vakavarainen yritys
  • Luotettava ja todella edullinen webhotelli
  • Nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä tekninen tuki
  • Monipuolinen suomenkielinen hallintapaneeli

Lue lisää Suomen Hostingpalvelun kotisivuilta >>