Brändäys

Esillä oleminen on tätä päivää. Miten haluat erottautua! Vai haluatko?

Oma kuvapankki brändää yritystäsi

Yrityksestäsi kertovat valokuvat ovat tärkeä osa brändiä, sillä ensivaikutelma niin uuden ihmisen kuin yrityksenkin kohtaamisessa syntyy silmänräpäyksessä. Visuaalisuudessa kyse on mielikuvista, jotka rakentavat tai heikentävät luottamusta. Siksi markkinoinnissa ja viestinnässä ei kannata tyytyä tavanomaiseen.

Imagoa vahvistavat valokuvat aidoista ihmisistä, tuotteista ja tiloista ovat oiva tapa ottaa etumatkaa kilpailijoihin. Uniikki visuaalinen ilme luo yritykseesi aineetonta arvoa. 

Anna luovan tiimimme luoda yhdessä kanssasi ainutlaatuinen brändipaketti, joka viestii tarinasi tehokkaasti maailmalle. Yrityksen oma kuvapankki on ratkaisu, jolla kukoistat ja erotut kilpailijoista

Yrityskuvaus voidaan toteuttaa kohtuullisin kustannuksin ja hauskan kuvauspäivän bonuksena on tiimihengen vahvistuminen.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan yrityksesi tarpeitasi vastaavan yrityskuvauksen suunnittelu!

Brändiä rakentavat henkilökuvat yrityksellesi

Henkilökuvat ovat jokaisen yrityksen tärkeä osa brändiä. Henkilökuvilla luodaan luottamusta yritykseen, niin pienessä kuin isossakin yrityksessä. Ei ole samantekevää, miten henkilöbrändi muodostuu valokuvin.

Henkilökuvaus asiantuntijan nettisivuille

Valokuvaajamme Milla von Konow suunnittelee ja kuvaa eri alojen asiantuntijoille henkilökuvakokonaisuuksia. 

”Henkilökuvauksessa otan huomioon kotisivujen rakenteen ja visuaalisen ilmeen, jotta kokonaisuus olisi vaikuttava ja kertova. Tuotan kotisivuille myös kuvituskuvat, jotka luovat yhtenäisen ilmeen. Brändäävässä henkilökuvauksessa, missä tehdään myös nettisivujen kuvitus, otan huomioon mahdollisesti muitakin julkaisupaikkoja, kuten sosiaalinen media, lehdistö, painotuotteet.”

Asiantuntijan kotiisivujen henkilökuvauksen laajuus räätälöidään kuvatarpeidesi mukaan. Kysy tarjousta!

Milla onnistui tehtävässään täydellisesti. Valokuvauksesta sopiminen oli helppoa, koska Milla saa hyvin kiinni kuvattavan toiveista ja tarpeista. Tiedän, että hänellä syntyy visio, kun kerron, mitä tavoitellaan ja mihin käyttötarkoitukseen kuvat tulevat. Ei tarvitse jännittää yhtään.

Asiantuntijan nettisivujen henkilökuvauksen laajuus räätälöidään kuvatarpeidesi mukaan. Kysy tarjousta!

ProfileUp! -henkilökuvauksella alkuun

Henkilökuvauksen startti voidaan tehdä sosiaalisen median profiilikuvauksena.
ProfileUp! -henkilökuvaus sisältää

Varmistan kuvaustilanteessa, että ilmiasusi on edustava. Kuvaushetki on kiireetön, jotta ehdit rentoutua ja pääset sinuiksi kameran kanssa. Pidän sinusta hyvää huolta.

Näyttävyys. Ammattimaisuus. Ajassa mukana.

Kuvien tarve viestinnässä on kasvanut räjähdysmäisesti. Kotisivut ovat näyteikkuna nykyhetkeesi. Onko valokuvasi ajan tasalla?

Kuvauskonsepti

Suunnitellaan oma kuvauskonsepti yrityksesi ilmeelle. Kerro kuvin ydinviestisi, vakuuta ja vaikuta.

Erotu

Brändäys kiteyttää sanomasi. Ammattimaiset henkilökuvat erottuvat viestien tulvasta.

Loista

Tuomme parhaimmat puolesi esiin. Brändäävä henkilökuvaus antaa sinulle itseluottamusta.

Henkilöstö
kuvaus

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Yrityksessä työskentelevät ihmiset kiinnostavat, kotisivut ovat näyteikkuna yrityksen toimintaan ja ihmisiin. Henkilöstön on hyvä näkyä verkossa kasvoillaan, sillä yrityksen yhteystietoja haetaan kotisivuilta usein. Paitsi että henkilöstökuvat on hyvä pitää ajantasalla, myös laatuun kannattaa kiinnittää huomio.

Suunnitellaan yhtenäiset ja persoonalliset henkilöstökuvat. Voimme sopia kuvauspaikaksi yrityksen toimitilan tai tehdä kuvaukset studiolla Vallilassa. Kuvaus on mahdollista järjestää erilaisissa lokaatioissa ulkona tai vuokrata erityinen tila. Henkilöstökuvauksen yhteyteen voi suunnitella tiimi- ja ryhmäkuvauksia. 

Tavoitteena on monipuolisesti käytettävät henkilökuvat niin verkkosivuilla, somessa kuin pressikäytössä, käyttökohteita on lukuisia. Jos henkilöstöön ajan mittaan tulee muutoksia, samalla kuvauskonseptilla voi jatkaa.

Suurkiitos, Milla, erittäin ammattitaitoisesta ja laadukkaasta yhteistyöstä. Henkilöstömme valokuvaus itsessään ja että otit niin hienosti huomioon nämä ”pienet extrat”, kuten paitojen silitykset tekivät tästä todella onnistuneen kuvauksen. Suosittelen sinua lämpimästi eteenpäin ja olen yhteyksissä kun tulevaisuuden kuvaustarpeita yrityksellemme ilmenee

Savoy

Savoy-teatterin henkilöstökuvaukseen suunniteltiin kuvauskonsepti yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi. Kuvasuunnittelussa tuotiin esille sekä itse teatterin näyttävyyttä lokaationa, että henkilökunnan edustavuutta. Lisää hehkua henkilökuviin toi kuvauksissa mukana ollut kuvausmeikkaaja-kampaaja. 

“Milla onnistui tehtävässään täydellisesti. Valokuvauksesta sopiminen oli helppoa, koska Milla saa hyvin kiinni kuvattavan toiveista ja tarpeista. Tiedän, että hänellä syntyy visio, kun kerron, mitä tavoitellaan ja mihin käyttötarkoitukseen kuvat tulevat. Ei tarvitse jännittää yhtään.”
Larissa Rima
Scroll to Top